Egyéb kategória bejegyzései

Gyönyörű termékeink megvásárolhatók a Meska.hu oldalon

A közelmúltban elindult a Meska.hu online kézműves áruházban a megbízható ékszerboltunk. Itt láthatóak a rólunk adott értékelések is.

Az online bolt ITT

illetve az alábbi linken érhető el:

http://www.meska.hu/Shop/index/17031

Természetesen Facebook elérhetőségünk változatlanul él:

https://www.facebook.com/VenusGemstones

vagy a Facebook keresőbe be lehet írni:  Venusgem :)

venusgem-meska-bolt1

Boltunk a Meskán, a képre kattintva is elérhető :)

Egy kis ízelítő:

Füstkvarc szett

fustkvarc1

Füstkvarc szett

Új, Pandora stílusú katkötők:

Ezüstözött fém karkötő alapra készítettem égetett kerámia, drót fonott és műanyag gyöngyökből, fém köztesekből (szív, madárka, virág) ezt a romantikus, gyönyörű karkötőt. Az ékszer dísze a színes rák medál. 

A karkötő mérete fix, 15-16 cm-es csuklóra ideális. A fém köztesek miatt víztől óvni kell. 
Szétpattintós kapoccsal nyílik-záródik. Le és felvételnél óvatosnak kell lenni, mert a díszítő elemek lecsúszhatnak a sodronyról.

http://www.meska.hu/ProductView/index/979378

pandora-style-1

A Facebookon fent vagyunk, rövidesen pedig ez az oldal is elindul

Egyelrőre a www.facebook.com/venusgemstones oldalon vagyunk elérhetők, de dolgozunk ezen oldal, azaz a www.venusgem.hu kialakításán is.

Addig is türelmet kérünk.

A krisztina(pont)novak(kukac)hotmail.hu címen bővebb információ kapható.

 

A VenusGem név hátteréről:

A VenusGem név két szimbolikus szó összevonásából született. Mivel asztrológiával foglalkozom, így jött a Vénusz név. Az ékszer ugyanis az asztrológiában vénuszi szimbólum. A gemma pedig egy latin szó, amely drágakövet, ékkövet jelent. (Gemma ugyanakkor latin eredetű női név is, jelentése: bimbó, drágakő, gyöngy, rügy.)

Nagy örömmel találtam rá arra, hogy a Vénusz és a Gemma összevont szóként is létező tárgyra utal, a Venus Gemma-ra (lásd az alábbi képet).

 

venusgemma

Venus Gemma a Kölni Dómban, a Három Királyok Sírján

*

Ez a szépséges ókori ékkő a bibliai három királyok csontjait őrző, ezer esztendős síremléken található a kölni dómban (The Shrine of the Three Kings (Dreikönigsschrein). A féldrágakőből készített VenusGemma az ókori Rómában, közel kétezer évvel ezelőtt öltött alakot. Ezeket a gemmákat ékszerként és egyben azonosító pecsétként is viselték a nemesek.
A vésett kép a nőiséget jelképező Vénusz istennő és a férfi energiákat megtestesítő Mars isten találkozását jeleníti meg. A két energia pedig így kerül harmóniába a világban, akárcsak a kínai Jin-Jang jel kettős energiamintázata.
Reményeim szerint ez a szimbólum harmóniát testesít majd meg az általam készített ékszerek számára is.

És íme az új logónk:

venusgem-logo-3